FILTROVÁNÍ DLE VÝROBCŮ

     

           

NÁKUP AŽ DOMŮ NA CHOTĚBOŘSKU

 

Odvolání souhlasu s využitím volitelných Cookies

Gastro-cukar.cz na Firmy.cz

ČISTĚNÍ VOZŮ NA VYSOČINĚ

Výborná zkušenost

Chladnička - lednice na zrání masa NORDline DA-270 + DÁREK = SLEVA

sleva 7,5% S KÓDEM CUK7,5
-10%
Zobrazit více
0% (0 hodnocení)
Produkt se již neprodává
katalogové číslo: 37979
záruka:12 měsíců
výrobce:TEFCOLD / NORDLINE
cena bez DPH:54 423,00 Kč
cena vč. DPH:65 851,83 Kč
katalogová cena vč. DPH: 73 168,70 Kč
popis
parametry
soubory a odkazy2
diskuze
  • ventilované chlazení
  • automatické odtávání
  • digitální termostat
  • zámek
  • vlhkost vzduchu 60 - 90 %
  • dveře z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem
  • nutnost připojení k přívodu vody
  • invertorový kompresor
  • nerezová rukojeť
  • závěs se třemi háky
  • LED displej
  • účinný dezinfekční systém UVC
  • LED osvětlení

Lednice DA "DRY AGE" zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice. Doporučení: • nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa • maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete) • lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii) • pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé • možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police • v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg) • doporučujeme nechatmaso zrát na kosti • při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic • nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny Pro lepší regulaci vlhkosti uvnitř lednice a intenzivnější chuť masa doporučujeme zakoupit himalájskou solnou desku (není součástí) V případě zakoupení solné desky: • rozbalte solné desky a sejměte fólii • položte solné desky na nerezový plech a vložte plech doprostřed lednice • každé 2–3 dny kontrolujte, zda je na deskách voda, pokud ano, odstraňte ji.

Parametry a obsah  
Teplotní rozsah 0 až +25 °C
Klimatická třída 4
Hrubá / čistá váha 81 / 68 kg
Hrubý / čistý objem 270 / 233 l
Výstavní plocha 0.5 m²
Design a materiál  
Exteriér Černá
Interiér Nerezová ocel
Vnitřní osvětlení LED
Počet a typ dveří 1 křídlové prosklené dveře
Počet a typ polic 3 drátěné police
Chlazení a funkce  
Typ ovládání Elektronické
Typ chlazení Ventilované
Typ odtávání Automatické
Typ chladiva R600a
Množství chladiva 50 g
Termometr Ano
Výkon a spotřeba  
Energetická třída
Denní spotřeba 1.78 kWh/24h
Roční spotřeba 650 kWh/rok
Příkon 170 W
Napětí / Frekvence 220-240/50 V/Hz
Rozměry  
Vnitřní rozměry (ŠxHxV) 490 x 551 x 1055 mm
Vnější rozměry (ŠxHxV) 595 x 710 x 1270 mm
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají s jejich vylepšováním. Abychom cookies mohli používat, musíte nám to povolit. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

POVOLIT VŠE
NASTAVENÍ
NEPOVOLOVAT